Berat kandungan

Hi, nak Tanya .. berat baby sy checkup tdi kurang memuaskan .. mcm mn nak tambah berat baby ya? Lagipula sy gdm on dc .. skag masuk 36w2d ..terima kasih yg sudi jawap🌹

9 Balas

Brp tu berat baby awk? Sy 36w berat 2.7kg. Sy xde gdm la. Suka mkn manis2 smua😂 susu anmum choc selang sehari minum. Kne tnya nurse klo gdm dc mcm mana nk naik berat baby

12mo ago

Tu laa tu, next checkup doc nak tgok balik berat baby Naik berapa .. Tu tgah Cari Cara nak Naik Kan berat baby ..