Audiology 2024

Nak tanya, baby yg lahir tahun ni memang masa lahir ad buat test pendengaran ke? Hospital kelahiran anak sy tkde buat test ni, sekarang checkup kt kk, doktor terus refer hospital utk buat test ni.

6 Balas

Sis bersalin hospital mana? Saya hritu pun ada buat juga. Saya tnya nurse situ dia ckp mmg hospital tu yg mmg wajib buat

Haah anak saya genap sebulan kena buat hearing test dekat hospital tempat dia lahir...

anak Sy umur 3 hari dah buat ujian pendengaran.. hospital swasta..xsakit pun

Anak saya lahir tahun 2022 pun ada buat. Tak sakit untuk baby pun.

Anak saya lahir tahun 2021 pun ada sis.