Baby jarang berak

Hi nak tanya baby umur 4 bulan fully bf. Normal atau tak dia berak 3@4 hari sekali before this sehari mesti berak. Bila dah naik 4 bulan ni dia 2 hari baru berak. Tapi baby kerap kentut. Siapa ada pengalaman baby macam ni?#firstbaby #firstmom

6 Balas

Normal. Janji ada kentut. Mcm anak sy dh 6 bln baru start berak setiap hari mcm newborn sbb dh mula mkn.

2y ago

Sama-sama. Nurse ckp ok je asalkan kentut. Sy bagi fully susu formula start umur dia 2 bln lebih.