Sizzling

Nak tanya awal2 kehamilan 7weeks ni boleh makan sizzling tak sebab ade yang cakap mushroom dgn lada hitam xboleh.. Tapi craving nak makan

1 Balas

Sy teringin sangat, siap buat dkt rumah. Tapi takde la bubuh black paper banyak2. Sekadar buat rasa2. Cendawan tak boleh makan eh ? Sy makan je, tak tahu pulak tak boleh makan 😅

4y ago

Oh angin.. okay2. Takpe laa kalau tak yakin, makan sikit2 je laa. Kang asyik2 teringat je 😅