nak tanya ni apa ya yg tulis tu saya xfaham sgt apa maksud kt gambar tu ya

hi nak tanya apa maksud tulis sebelah tu ya

nak tanya ni apa ya yg tulis tu saya xfaham sgt apa maksud kt gambar tu ya
4 Balas

BPD: biparietal diameter = jarak kepala dari kiri ke kanan. HC: head circumference = ukur lilit kepala. OFD: occipital-frontal diameter = jarak kepala depan ke belakang. AC: abdominal circumference = ukur lilit badan/perut. FL: femur length = panjang tulang peha.

sis detail scan atau scan biasa ni

awak bole rujuk kat sini

Yang mana satu?

4mo ago

yg dia tulis sebelah BPd 4.12 CM hc 15.18 cm