APA MAKSUD TWIN A DALAM GAMBAR

Hi mommies.. Nak tnya siapa tau maksud twin A Pada gambar scanning tu ya.. Lupa tanya Doc ???

APA MAKSUD TWIN A DALAM GAMBAR
25 Balas

Twin ke sis?? Doc tulis "S" tu maknanya Singleton "FH +" fetal hearts seen .. Xde mention twin. Maaf klu sy silap pandang 😊 Sbb gmbr scan sy pn ada jgk twin A tu tp x twin pn.. Actually twin A tu kena select kt screen if mommies pregnant twin. So bila de print twin A tu pn ada jgk kt situ..

Cantik ny hb awk. .cemburu sy😅 Hb sya,minggu lalu 10.6 Baru2 ni cekup,ble pl trn lg jd 9.8 ja. . Setelah berbulan bulan duk 9.6 pastu naik 10.6 pastu trn lg 9.8. . Skg sy dh 35 weeks. .risau hb xnaik naik.,.

4y ago

Sy amek jus mamariam..makan hati ayam..bayam...buah...hrp naik laa

kamu ada twin ke? yg CRL tu ialah ukuran crown rump length (ukuran digunakan pada tahap awal kandungan), tapi bawah tu dr tulis S (biasanya maksud singleton, satu baby), FH+ (maksudya denyutan jantung hadir)

Congrats sis dapat twin 😍 saya baru kehilangan sorang twin dalam perut. Tak ada rezeki :’) sis jaga baby elok elok ya, semoga dipermudahkan semuanya ☺️

Boleh sy tanya ?? bila bru doc akan bagi gambar mcm ni ye? janin 5 bulan dpt sdh gambar mcm ni tak?

4y ago

Oh terima kasih .

Boleh share x, hb awak cantik, apa pemakanan yg awak selalu mkan

Wahh dpt twin bestnyaa mestii chomell² bila lahir nntii semoga semuanya bebaek sahaja ye sis 😊

Wah tahniah sis...sis ada twin. ..twin A tu yg pertama. ..kalau twin B ...yg kedua. ..

Tahniah sis..dapt twin..semoga sis selamat...dan baby sihat..hb kita sma la sis.😄...

Baby twin, doakan sy semoga ada rezeki dpt zuriat twin ye sis.