Susu fernleaf

Hi , nak tanya apa beza susu fernleaf fullcream dgn susu fernleaf 1-3thun yer ?

2 Balas

ingredients dia sis. susu formula banyak vitamin + mineral tambahan, kadang ada gula tambahan juga. fernleaf full cream tak ada apa2, memang susu semata2. seeloknya kalau dah umur 1 tahun ke atas bagi full cream je. vitamin minerals tu semua seeloknya anak dapat yg natural dari pemakanan dia seharian.

1mo ago

fernleaf & dutch lady ada both UHT & susu tepung. farm fresh, good day, tapi tak ada susu tepung.