Pusat Anak

nak tanya, anak saya 25 hari bru luruh pusatnya, Skg pusat anak warna kuning tu still xmasuk dalam habis dan atas dia ada kuping hitam.. saya perlu continue sapu ubat hosp ya ? next appoinment kk lambat lagi.. kalau siapa ada pengalaman boleh kongsikan

2 Balas

setiap kali lepas mandi guna ubat doctor bg tu cuci pusat baby. kalau ada tarikh expired ubat tu awak guna sampai habis tarikh expired. hitam2 tu darah kering awak. kena cuci. lepas tu masa sapu myk dkt kawasan perut tu. betul2 dkt pusat timbul tu awak tekan lembut dgn ibu jari tgn dn pusing ikot arah jam. inn shaa allah nnt pusat tu masok dlm balik

Lamanya. Baby sy 5 hari dah luruh. Tak perlu sapuh mcm sy ada kuning2 sy biarkan, bila kering sy cuci je yg hitam tu.