muntah sampai terkencing di trimester ke 2

nak tanya ade tak mommy ii kalau muntah smpai terkencing kencing? 🥹 maaf la kalau tk senonoh skit , sya smnjk bru msuk trimester 2 ni kalau mutah mesti terkncing kencing terus , dulu msa trimester 1 tkde pula , boleh thu knp tk? mngkin ad yang sma #bantujawab #firstmom

2 Balas

awak g hosp tau. sy sama cm ni skg kena admit sbb badan kering air. air kencing pun pekat x normal. kalau muntah tlmpau byk kali pegi je PAC di hospital nanti dia cek..