Sakit perut sebelah kiri

Hi,nak tanya ade tak kat sini yang sakit perut macam nak segugut pada minggu ke 13. Boleh tahu sbb?

3 Balas

kalu mcm saya sakit belah kiri sbb saya tk membuang tp mmg sakit la once saya dh membuang haa dh okay sikit

sakit on off ke sis

4w ago

rasa normal mcm tu sis awal2 pregnancy ni..tp kalau berlarutan n buat sis risau sis cek kt klinik ea…