Ruam di muka

Nak tanya, ada x kat sini ada pengalaman baby ruam kat muka? Boleh share letak utkcepat sembuh .. sebab anak saya makin lama makin byk ruam tu #bantusharing #pleasehelp

22 Balas

Try lotion snow white sis. Anak sy dr baby eczema. Pakai cream kk bg semua elok kejap je pastu jadi semula. Kulit kasar tak macam kulit baby. Sekarang dh umur setahun baru sy jumpa lotion yg sesuai. Sis try la mana tau membantu. Sy beli kat shopee je murah. Moga membantu 😊

3mo ago

Okay baik sis .. nnti sy try tq😘