Uri tak kebawah tak keatas

Hi nak tanya, Ada tak yang pregnant uri tak naik atas keatas lagi ? Saya baru 19 week , Doktor kata jgn bersama suami sementara waktu. Sebab uri tak kebawah tak keatas lagi. Normal ke usia kandungan mcmtu uri mcmtu ? #firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

normal. position uri boleh berubah. but for your case 19w uri dekat bawah still awal, thats why doc remind untuk jangan bersama sementara waktu. kalau bersama time uri dekat bawah, boleh jadi keluar bleeding nanti.

Normal awak. Semakin kandungan kita membesar, kedudukan uri pun akan berubah. Ikut nasihat doktor ya🌹