Assalamualaikum para moms semua

Nak tanya.. ada tak ssiapa yg dh msuk trimester 3 , buat prjlnn jauh.. mean naik kereta.. bukan flight la... Prjlnn tu mgmbil masa dlm 6 jam... 2hb /12 ne fmly planning nak bawa g brcuti.. Masa tu kndungan dah msuk 35 minggu... Masih ok lagi ke nak buat prjlnn jauh.. brg smua dh ready skiranya ada brlku apa² kcemasan.. Dah tnya dkter , dia kata ok je.. cuma .. nak tnya pndapat mommy² plak...

2 Balas

waalaikumussulam kalau dah smua pergi . awak join sajalah. cuma jangan lupa bawak buku pink. dan alert dgn hosp besar yg terdekat dgn tmpt awak bercuti. in case anythg happen bole terus ke sana. doakan yg baik baik smoga selamat pergi dan kembali

boleh je. pastikan bila stop kat rnr tu awk turun renggangkn bdn especially the lower part of the body. dan jgn lupa pantau gerak bby sama

5mo ago

Alhamdulillah ada yg tlong jwb.. trima ksih sngt².. dlm bbrpa hari ne asyik fkir tntg ne je.. sbb smua fmly pegi ..nak tinggal tak ada teman kat rumh... suami pula sllu pjuk nak ajak jalan... kiter pula risau kn bby... Doakn prjlnn kitorg dprmudhkn n slmt smpai ktmpt tjuan ye.. tq sngt² dh tlong jwb 😊