Pengalaman bersalin

Hi nak tanya, ada tak mommy yg sama mcm sy? Luka bawah ni dalam dah okay, cuma kulit belah luar je tak sambung lg. Ada tak pengalaman cek dgn doc? Kena jahit balik ke?? Luka sy dah tak pedih. Nak kata ada nanah pun takde. Please share comment. Risau kena jahit balik lah 😭😭 luka dah okay ni dah cukup lega hati ni. #mommybuntu #1stimemom #seriusnanya

2 Balas

hye mommy. .sblm 2 nk tnye. . da abs pntg ke. sbb br nmpk posting mommy ny 😅🙏 . .mommy cba pkai krim ny