Zincofer untuk tambah darah

Nak tanya ada tak dekat sini yg amek ubat tambah darah masa 11 week? Lepas buat buku pink 16/2 haritu. Doc terus suruh minum air gula minggu depan 21/2 . Tak mcm awal sgt ke minum air gula? Ada tak mommies yg mcm sy?

10 Balas

Sy dh minum 13hb haritu. Mmg minum awal sbb sy ada keturunan kencing manis. Tp taktau result mcm mana. Nurse tak bgtau pape lg. Next week 20hb app doctor plk.

1y ago

Semoga dipermudahkan urusan

usia 25tahun ke atas ada sejarah keluarga DM obese sejarah kehamilan lampau ....ada faktor perlu minum air gula lebih awal (trimester pertama)

1y ago

Tq info. Bru sy faham.

Ye sYa 21/2 ni pun minum air gula😁saya tak mintaklain mintak anak saya dlm kandungan sehat je 🥰

untuk yg ada keturunan kencing manis. atau berat badan naik mendadak, mmg nurse suruh ambil air gula

1y ago

Tq info ☺️

Alhamdulillah saya tak kena minum air gula . sebab umur 24 dan takde sejarah kencing manis

sama laa saya baru 9week 6day . doc suruh minum air gula jumaat depan 😅 berdebar rasa

saya pun kena minum 14 minggu nanti next checkup 16/3 sis😅

boleh jadi ada history parents diabetes atau umor lebih 27> kot.

1y ago

Haah btl ada history keluarga kencing manis

sy pon sama doc suruh minum awal..12 week dah kena minum..

1y ago

Awak dah minum ke? Result ok?

saya pon 23.2 dah nak kena minum air gula😅

1y ago

Semoga dipermudahkan urusan kita