acid folic

hi nak tanya, ada tak acid folic yang senang nak makan? sekarang makan obimin tapi susah nak telan sebab tak reti. ada tak yang boleh chew or senang telan ke? terima kasih ya :)

4 Balas

Kalau awak nak makan folic acid saja, amek dekat KK pun ok jugak, kecik dan takde bau senang nak telan. Tapi kalau awak nak amek berserta dengan vitamin tambahan + iron, saya suggest amek maltofer sebab dia ada macam2 perasa dan boleh kunyah 😁

12mo ago

ohh faham faham. baik terima kasih banyak yaa 😊

Boleh beli maltofer dekat pharmacy chew rasa coklat untuk yg tak boleh makan ubat

beli maltofer berperisa coklat bole kunyah sahaja

12mo ago

ohh okay terima kasih ya 😊

saya mkn maltofer..perisa coklat🤭

12mo ago

boleh kemam sis, rasa cam makan coklat je🥰 ada rasa pahit2 sikit, tp bearable la