Kandungan 30 minggu

Nak tanya .. ada ke spe2 yg 30 minggu baby dh kluar??.. sy selalu pujuk baby supaya x kluar awal .. skrg ni perut kerap rasa x slesa ..

4 Balas

Pujuk lg baby sis & doa byk2 mintak keluar ikut due & cukup matang. Biasa tu perut tak selesa sbb baby makin membesar☺️

saya kena tahan ward, sebabkan contractions dtg kerap & sakit pinggang. Tapi bukaan jalan tak ada lagi. Baby nak prank mak dia kot hehe

in shaa Allah sis..moga bby kuar 8w lg hehe..awl2 jgn lg nti pramatang..ksian lak bby..

sama sis saya bagitau 💆