Kulit bayi

Nak tanya ada ke ibu yg anak nya ada masalah mcm ni? Boleh share tak? Saya risauuu

Kulit bayi
4 Balas

sama macam anak saya.. anak saya mula2 macam ni lepas tu sampai mengelupas luka tu.. bawak jumpa pakar kanak2 severe eczema..pastu pakai krim dr bagi alhamdulilah much better dari sebelum ni...

Atopic eczema. baby saya 2 bulan macam ini la ingatkan ruam. Lama-lama makin membesar pulak area merah tu. Bawak jumpa doktor pakar. Alhamdulillah still ada cuma tak teruk smpai berdarah “

1y ago

Hmm baik baik. Saya dah pakai cream hospital bagi. Alhamdulillah dah kurang tapi ada kesan je

kalau dah try letak krim ruam pd merah2 tu tak hilang puan try bwk anak g klnik..dgn try tuka sabun basuh baju jika sabun tak sesuai dgn kulit baby..mg baby cpt sembuh..Allahuma aamiin..

Tidur dia terganggu tak sis?

1y ago

Tak pasti terganggu nya tu di sebab kan kulit dia or benda lain.