KULIT BAYI

Hi Mom, nak tanya lah kulit bayi saya ni kering atau eczema atau penyakit kulit ya? Ada cadangan ubat tak?#ingintahu #firstbaby

KULIT BAYI
1 Balas

Anak saya sama macam awak. Ada macam biji2 kat kulit. Untuk situasi anak saya, jadi macam tu sebab tak sesuai lotion. Jadi saya tukar one set sabun mandian dan lotion brand lain. Baru okay. Awak pernah inform nurse/doktor masa checkup tak?

9mo ago

Sama-sama. Awak pakai kan anak lotion apa? Memang guna brand yang sama dari lahir ke?