Pakai vanish

Hello nak tanya, ada dua soalan 1. Bahaya tak pregnant mom basuh baju vanish? 2. Kalau baju baby ada kuning kuning bekas letak dalam box, hilang tak kalau sental pakai sabun tongkol may je? #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu #bantusharing

1 Balas

1. Tak bahaya. Tapi kalau awak ada kulit yang sensitif, pakai glove atau elakkan direct contact. Bolej baca instructions kat packaging. 2. Saya tak pernah cuba guna sabun buku. Saya pakai Vanish je. Mungkin awak boleh cuba.