hello Mummyss

Nak tanya 7 week blh makn Meegi tak?

2 Balas

Hati2 dgn mknn fast food exspecially megi. Sbb based on sy punya sedara. Masa preggy kuat megi n fast food anak die exzema sgt3 teruk keluar masuk hospital smpai skrg da 2 tahun plus. Elergik mcm2. Yg sorg lagi mkn healthy food lebih kan sayur anak kluar xde kuning xde ape sihat alhamdulillah. Sy on 2nd pregnancy skrg mmg avoid megi n fast food. First pregnancy anak kuning lama sebulan lebih. Mkn xjaga sgt. Yg ni sy cuba jaga sebaiknya.

5y ago

First thing doctor tanya masa anak die kene exzema ade mkn fast food x masa preggy. Dia kata ada mmg mkn magi selalu. Sgt teruk yea. Bukan biasa2 punya exzema.

boleh je . takde masalah . tp jgn la Balun byk² hehe

5y ago

tq akk... Teringin sngt nak Makn Meegi 😂