kandungan 14week lebih

nak tanya 14week tp selera makan still tkde normal ke? makan je dia tendang kelua blik makanan . sometimes perut suka jd senak and trs nak jadi sesak nafas . #firtbaby #ingihintahu

1 Balas

normal awak. first trimester mmg akn mcmtu😊sabar tau and be strong kay. walaupn muntah, awak mkn je tauu. tkt nnti bdan awak lemah plak klau tk mkn. tkleh mkn heavy, mkn yg simple mcm biskut tu. and banyakkn rest ye

3y ago

before this makan blh tp lps ii vaksin makan susah sngt . lg ii dah naik 2st sem😭