Baby Bump & Heartbeat Baby

Nak tahu sgt2... Normal ke dh pregnant 3 bulan (13 weeks) baby Bump tak nampak lagi? Heartbeat baby bila boleh dengar kalau sentuh? I scan masa 9 weeks ada heartbeat..cuma sekarang risau jd apa2 kat baby sbb xdgr heartbeat plus baby Bump xnmpk lagi.. anyone can answer?#firstmom

5 Balas

mcm mna awak dngar heartbeat bby tnpa fetal dopler sis? saya yg p kk seminggu skli ni pun misi asyik bising sbb xmkn dulu. nk dngar heartbeat bby susah klau xmkn dulu. itu pkai fetl dopler tau hehe