Baby Bump & Heartbeat Baby

Nak tahu sgt2... Normal ke dh pregnant 3 bulan (13 weeks) baby Bump tak nampak lagi? Heartbeat baby bila boleh dengar kalau sentuh? I scan masa 9 weeks ada heartbeat..cuma sekarang risau jd apa2 kat baby sbb xdgr heartbeat plus baby Bump xnmpk lagi.. anyone can answer?#firstmom

5 Balas

Xde bump normal. I pun masuk 3rd trimester baru nampak cinonet. 8 bulan baru gedabak. Heartbeat mana blh dengar kalau sentuh? Nak dgr kena pakai fetal dopler lah sis. Tendang ye lah boleh rasa. Tu pun tgk tahap active anak awk and tahap ketebalan perut awk masa awal2 trimester