TIPS UNTUK SCAN BABY

Just nak share tips from a doctor. Kalau mommies nak scan baby, especially in the 1st trimester yang kadang-kadang susah nak detect baby kan, just drink a lot of water before scanning. Nanti akan mudah nampak baby masa scan. Good luck!?

2 Balas

Ok sis doa kn saya Hari ni pkl 10 am saya nk kne scan janin n jantung doa kn ada ye ibu2 semua ♥️ #firstbaby

5y ago

Allahuakhbar alhamdulilah moga saya pun sama mcm awak sya bru 7 weeks 6 days nk msuk 8 mnggu hri tu mse scan awal saya kne scan dari bwah bru nmpk kntung kecik kalau Tak jnuh laa 😂

Tq utk tips ni😘