Breastfeeding

Just nak share.... Moga manfaat..saya amalkan minuman organik ni tuk boost kan susu badan saya.. Minuman organik ni pon boleh bantu tuk pekat kan susu.. Saya amalkan dr mengandung lagi... Sebab minuman ni boleh menaikan HB jugak... Alhamdulillah... Anak saya berat badannya naik secara konsisten setiap bulan... Bermakna susu yang diberi sangat berkesan tuk dia... Jadi.. Ibu2 yang ikhtiar nak bagi boost susu tu.. Boleh cuba minuman organik ni...

Breastfeeding
1 Balas

brapa harga ni sis

4y ago

RM25... Dalam 1 pack tu dah ade macam2 buah tuk boost kan susu dan sebagainya