Prepare beg hospital utk Elective czer mmy

Nak prepare berapa set baju baby untuk elective czer mmy ye? sbb sy kena czer tak tau nak bawa brapa pasang baju untuk baby.. selalunya kena warded berapa hari ya? Pegi OT kena bawak baju baby jgk ke? tq pd yg sudi jawab ❤️

1 Balas

Hye Saya czer 2x Kalau czer selalu kena stay dalam 3 hari termasuk hari czer. Baju baby saya untuk pakai di wad saya just bawa baju saja seluar tak sebab selalunya akan pkai blanket baby tu. Sehari 2 helai baju baby. Pampers. Wet tisu. Botol spray kecik, saya beli di diy, untuk cuci masa tukar pampers baby. Masa masuk OT bawa blanket n pampers ja, baju boleh jugak , tapi saya dulu nurse pakaikan baju baby hospital. Make sure ibu bawak stokin, slipper senang pakai masuk toilet. Pad.. Bawa sama baju ibu n baby untuk pakai keluar wad nanti. Baju2 baby tu saya pack dalam zip bag n tulis day 1 day 2 day 3.