Early pregnancy

Nak mntk pendapat sikit , sepatutnya period mnggu ni , tpi pgi tdi tiba2 muntah2 mual , check upt -ve (excited sgt tu yg check awal) , tapi saje2 nak scan nmpk mcm kantung ni , klau ikut LMP tu dh 4week ++ lah .. sape ada pengalaman ye sbb first time pregnant ?

Early pregnancy
3 Balas

saya pn mcm ni..tp cek negatif .bole x nk g klinik buat scan..simptom² pregnant semua ada .cuma 2 x check negatif...last period 28/3

4y ago

mudah2an doakn ye

4 mgu da nampak kantung.. tahniah.. semoga ade berita baik lpas 2 mggu. Sy dulu ank pertama nmpak dot je .. scan 4 week.

awal lagi sis.. nanti 2minggu lagi mesti nampak