Saya Bersalin normal

Nak mintak pendapat dan nasihat kalau jahitan renggang lebih baik jahit semula atau boleh je kalau tak jahit semula? Renggang bahagia V saya,saya kena 4 jahitan.. Jahitan yang pertama kat v to renggang sikit...

2 Balas

tny nurse. kalau nurse kata better jahit, better jahit. Sy pun renggang haritu, mntk nurse cek pastu dia refer ke Dr, Dr pun bagitau kena jahit. so berjahit semula la.

6mo ago

hihi kena jalan kepit balik 🤣 sebab takut kalau tak jahit, dia takkan tertutup dh.

syaa beli cream duo derm kat farmasi..ok bercantum balik

6mo ago

Boleh bagi gambar