Jahitan kulit renggang

Salam, siapa dkt sni ada pengalaman jahitan bersalin renggang? Nurse cek kemarin ckp jahitan kulit sy renggang dan nurse sruh beli gel dkt farmasi.. selain gel ada apa2 ubat lain x, sy takut nnti kena jahit balik laa.. #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #firstbaby #firstmom #seriusnanya

2 Balas

same la sy dlu , tp sy pakai ubat yg hospital bg dan gel beli farmasi , alhamdulillah jahitan smua sembuh. kalau ubt gamat xsure blh ke x , sbb sy pakai letak je😅

Hye sis, boleh tahu gel apa yg nurse suruh pakai? Sy pun jahitan renggang ni.

1y ago

sama sayaa pun renggang baru kena jahitan kedua. seksa sgt hmm