Sakit pinggang

Nak minta pendapat,normal ke sakit pinggang berpanjangan? Perlu ke hospital ke? Sye 21w3d,kerap sangat sakit pinggang..duduk tak bole lebih 5 minit kompem sakitnya datang...lepastu nak hilang rasa sakit makan 1 2 jam jugak...kalau baby tgh gerak aktif lagi la berbisaa sangat rasanya😭 #firstbaby #tolonglahsaya

1 Balas

Hi mommy to be. Kalau sakit sangat tu takda la. Sakit pinggang tu memang ada lagi² anak makin membesar dan perut dah sarat. Kalau sakit sangat baik perlu hosp ya.

2y ago

Okay sama² sis. Moga sihat selalu ya