massage perut .

nak minta pendapat . boleh ke massage perut ? sekarang 34 minggu 1 hari . tapi rasa sakit sangat dekat ari - ari tu , nak pusing sakit nak duduk sakit nak berdiri sakit , so ingat nak minta husb massage pakai massage oil la bukan urut beria atau pakai minyak angin . #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

6 Balas

oh . sy ta urut pun just sapu minyak lepastu gosok - gosok , dekat ari - ari pun sy buat macam tu , ni kurang sikit la rasa sakit nya . sy ta pakai minyak angin pun , alhamdulillah baby gerak macam biasa . da cukup pun tendangan nya , tapi ni baca komen risau pula . 1st and last la ni buat 😓 . terima kasih bagi pendapat / nasihat 😊 .