Suppliment

Nak merancang hamil dan sedang mengamalkan asid folic tpi pada msa mengambil suppliment lain. Persoalannya boleh ka dalam masa sama ambil 2 suppliment berbeza? Tolong jelaskan

2 Balas

Hormon inbalance. Apa suppliment yg sesuai? Sebab suppliment yg sy ambil skrg ni untuk kurus. Sy tak la gemuk sangat cuma sy nak maintain berat.

Boleh je sis. Tapi supplement kena ikut keperluan. Jangan berlebihan. Cek dulu hormon macam mana sebelum nak try apa2 produk