Tak lalu makan

Nak mengadu sikit, Ada ke senasib dgn saya ni 😭 saya takboleh makan nasi langsung. Apatah lagi lauk sayur. Tengok je nk muntah. Skg boleh telan pun roti coklat je. Risau bila mcmni. Stress jadinya 😢 dah lah anak sulung #seriusnanya

33 Balas

kalau tak boleh makan nasi boleh je tukar pada mee atau apa2 yg puan boleh makan. janji makan tau.

sama mcm sy sis tak lalu makan tambah plk skrg ni sy demam langsung tak lalu. hanya minum susu je

jangan stress , makan je ap yg awak boleh makan