Tak tau nak meluah kat siapa

Nak meluah kat sini. Tak tau nak meluah kat siapa dah. Tengah 13 weeks pregnant. Belum buka buku pink sbb takde transport laki accident hari tu. Duit saving dah habis. Berhenti kerja bulan kedua pregnant sbb boss tak bagi cuti sakit. Sebab berhenti mual dan muntah yang teramat teruk. Sekarang sgt2 la struggle nak cari duit nak makan

6 Balas

Area mana tu? kalau dekat boleh la sekali jalan pergi KK. semoga diluaskan rezeki Puan sekeluarga. insyallah. pernah juga alami, masa 2nd preg, jual kuih sbb nak duit belanja. skrg 3rd preg, Alhamdulillah ada kemudahan sesudah kesulitan 🥰🌹

2y ago

Ya Allah terima kasih offer dan doa 😣 tapi saya duduk Sabah. Semoga puan dan keluarga sentiasa murah rezeki ❤️

saya pun sama... awal preg haritu alahan truk gler.. terpaksa berhnti kerja..niat kerja nak bantu ringan beban suami.. tpi tak termampu.. skrg dh 13week..masih lagi mual tpi dh okay skit..

Saya pun sama behenti keja. Sedih sangat. Tapi kuatkan jugak hari2. Sedih sangat. Taktau nak cakap. Nak buat apa.

2y ago

Semoga sentiasa diberi kekuatan ❤️

Sis duduk area mana ya sis. Semoga dipermudahkan urusan dan diluaskan rezeki sis sekeluarga ya.

2y ago

Terima kasih doa nya. Semoga dipermudahkan segala urusan sis juga ❤️ saya duduk kat Sabah

moga dipermudah semua urusan sis

2y ago

Terima kasih 😣

boleh call kk .inform ape jd sis..

2y ago

Terima kasih ❤️