Makan mcd time hamil ok tak?

Nak makan mcd laa aduhai cmna ek boleh je kan mkn..nak mkn tp takut sbb xelok tp nk sgt mkn 😂..skrg trimester kedua huhuu #firstbaby

1 Balas

klau ikutkan mmg tk elok. jgn makan selalu.. sekali sekala je tkpe.. sbb org ckp nnt baby kene kuning klau mkn fast food byk..

4y ago

klau teringin sgt2 tkleh tahan sis makan je skit. mcm sy aritu. duk menahan teringin minum air gas. nk dekat seminggu. tp tkleh tahan gak. last2 bli tin kecik je. pastu minum skit. yg lain husb habiskan. mcm tk puas. tp asal dpt je sis😂sbb pk anak dlm perut ni. tkut bahaya