tolong sesape boleh bgtau

nak kene pergi pac jugak ke sehari ni kekejap rasa sakit perut macam contraction tu pastu hilang lama sikit, pastu kene lagi pastu hilang.. sehari melayan ni

2 Balas

sama on off sakit perut mengeras sikit2 ada keputihan tadi check swasta air ketuban semua okey moniter sampai 37week skrng36week2day baby no 4

3mo ago

banyyakn jln dan bersama selepas mingu 37

Boleh je pergi mommy. Nanti doktor akan check bukaan dengan CTG

3mo ago

kita tak sabar sebenarnya nak tggu baby tp takut macam serah diri je, takut kene ceaser lagi