Selamat bersalin czer pada 33weeks last minit bp naik xturun2

Nak cerita pengalaman.. Duduk hosp dkt seminggu lebih disebabkan darah tinggi... Alhamdulillah sy n baby selamat pada 22.8.22 keluar laa baby boy.. Berat 1.4kg je.. Syukur baby sngt aktif.. Skrng masih dok dlm incubator... Sedeh rasa tgk anak kecik lgi... Due sepatutnya 11hb10 😭 #firstbaby

2 Balas

Sama drh tgi brt bby pon 1.4kg bersalin 29/8

2y ago

bertahan sampai 33weeks lps tu fetal distress trus emergency czer 39 weeks bby dlm nicu sekarang alhamdullillah dah kluar kne follow up appointment sbb prem kn