Selamat bersalin czer pada 33weeks last minit bp naik xturun2

Nak cerita pengalaman.. Duduk hosp dkt seminggu lebih disebabkan darah tinggi... Alhamdulillah sy n baby selamat pada 22.8.22 keluar laa baby boy.. Berat 1.4kg je.. Syukur baby sngt aktif.. Skrng masih dok dlm incubator... Sedeh rasa tgk anak kecik lgi... Due sepatutnya 11hb10 😭 #firstbaby

2 Balas

Allahuakbar...sis sabar ye... alhamdulillah 🤲sis da selamat melahirkan n bb boy sis selamat❤️👍mmg xdinafikan sedih bile ngk bb dlm incubator sbb kecik lagi...tp sis jgn risau...di bwh pmantauan doc... insyaAllah bb sis sihat n selamat... sis doa byk2 tau❤️ insyaAllah doa ibu dimakbulkan Allah...sis jgn putus asa...sis try pump susu Ibu sbb bb mmg perlukan susu Ibu...❤️ 😘skadar sharing experience ...dulu bb sy pun penah masuk NICU pas bersalin...8pg sy bersalin normal...5pm kena admit NICU...sbb pneumonia...mmg sedey...bile sy dtg ngk bb sy nanges...asben ckp sy kena kuat💪...kalau sy sedey bb akan sedey cemana nak balik umah... so bile ms mlawat bb...Sy pegang jari bb sy..bc fatihah...ckp2 ngn dia...panggil nama die...Sy ckp ibu doakan razzin cpt baik...cpt sembuh...nnt kita main sama🥺🥺 alhamdulillah ❤️🤲 skang bb sy da 1tahun 5 bln... 😊

2y ago

amiin terima kasih ats doa nya

Sama drh tgi brt bby pon 1.4kg bersalin 29/8

2y ago

bertahan sampai 33weeks lps tu fetal distress trus emergency czer 39 weeks bby dlm nicu sekarang alhamdullillah dah kluar kne follow up appointment sbb prem kn