Boleh ke hamil selepas abortion

нαι мσму. ηαк тαηуα вєяαρє ℓмє уєя ρяσѕєѕ ηαк ∂ρт кαη вαву ѕєℓєραѕ кєgυgυяαη? α∂αкαн ια ¢єραт αтαυ ℓαмвαт? кαℓσ кσяαηg α∂α ρєηgαℓαмαη вσℓєн тαк ѕнαяє кαт ѕιηι. тq мσму.

2 Balas

Kalau ikut nasihat doktor, yg paling baik, kes x cuci, sekurangnya 3 kali datang period.. kalau kes cuci, dalam 6 bulan.. bagi rahim kita ni betul2 sihat & sedia dulu terima baby baru.. tapi kdg rezeki masing2 terrdapat awal dari tu.. hehe..

Sy pnah kguguran tahun 2018 bulan 10, then tahun 2019 bulan 7, alhamdulillah, dah preg lagi.