baby girl

• A N U G E R A H T E R I N D A H • Alhamdulillah selamat melahirkan baby girl seberat 3.3kg pada 29/03/2020 pukul 4.15pm. Syukur kpdmu Ya Allah kau telah permudahkan segala urusanku dgn lancar. Buat suamiku Ana Kiey , diharapkan kita dapat menjadi ibubapa yg terbaik buat permata hati kita deh b. Utk ummiku Norhayati Hassan , telah ku hadiahkan cucu sulung buat keturunan keluarga kita. Betul lah indah percaturan Allah ni, dia AMBIL satu & dia HADIAHKAN balik satu nyawa buat keluarga ini. Memang tidak dapat terganti akan pemergiannya, tapi kita harus kuat dlm menghadapi hari-hari mendatang. Terima kasih kepada semua yang mendoakan saya dan baby. Doakan kpd saya semoga cepat-cepat discharge dgn keadaan penyakit menular C19 tu. Aminnnn ??? #NisaJakiJR

baby girl
58 Balas

Alhamdulillah..tahniah..doakan sis jgk dpt bby girl bln depan