baby girl

• A N U G E R A H T E R I N D A H • Alhamdulillah selamat melahirkan baby girl seberat 3.3kg pada 29/03/2020 pukul 4.15pm. Syukur kpdmu Ya Allah kau telah permudahkan segala urusanku dgn lancar. Buat suamiku Ana Kiey , diharapkan kita dapat menjadi ibubapa yg terbaik buat permata hati kita deh b. Utk ummiku Norhayati Hassan , telah ku hadiahkan cucu sulung buat keturunan keluarga kita. Betul lah indah percaturan Allah ni, dia AMBIL satu & dia HADIAHKAN balik satu nyawa buat keluarga ini. Memang tidak dapat terganti akan pemergiannya, tapi kita harus kuat dlm menghadapi hari-hari mendatang. Terima kasih kepada semua yang mendoakan saya dan baby. Doakan kpd saya semoga cepat-cepat discharge dgn keadaan penyakit menular C19 tu. Aminnnn ??? #NisaJakiJR

baby girl
58 Balas

Sis nisa bersalin d klate ko?spital mna yer?hsbnd blh tmn kt LR & btl ko viral kto nk bsln kna pkai mask.n tnpa spa² d cc.sbb sya ada asthma.klu pkai mask tkt rsko plk.klu bsln sore² rsa mcm baek bsln rmh plk.huhuhuhu.anyway.tahniah n slmt bpntg.smga cot discharge

4y ago

Klu dlm lr xleh teman tu biaso dh.3x dh sblm nie mmey xdk ore teman pn dlm lr.lps brnk bru msk azan.sbb sblm nie dk lua klate.ado spital xbg suami msk.klu dlm wad xdk tmn tu rso somethg ckt.mso nk discharge tu r.mtk² xdk gpo la.mtk bereh blako.ank sulong brnk d htm jgk.xdk ore tmn mlm.sie ore g mlwt jh.in shaa allah.kito sado.jgn nk brnk srh pkai mask sdh r sbb kto leloh.tkt xdey nfs

Alhamdulillah 🤗😇 Tahniah sis & selamat berpantang. Semoga baby & sis sihat walafiat. Cepat2 boleh balik rumah. Aaamiinnn. 😊💓

Alhamdulillah. Tahniah dear. Saya pun tgh menanti hari. Mudahan urusan kita semua dipermudahkan. Aminn.

Tahniah mommy. Semoga mommy dan baby sentiasa sihat 😍😍😍😘

Sama la trik lahir baby Kita sis....bby girl sy 3.8kg...jam 1.15....selamat berpantang sis

4y ago

Wahhh slmt berpantang jgk utk kamu ye.

Aminn.. alhamdulillaj selamat semua tahniah sis.. selamat berpantang..🤗

Alhamdulillah . Tahniah sis 😍 sis bersalin kat mana ? Suami boleh teman tak ?

4y ago

Bersalin kt hospital di kelantan. Tkboleh teman sis, pegang katil je cari kekuatan.

Tahniah puan slmt berpantang. Semoga mama n bby sihat walafiat hendaknya

Alhamdulillah..tahniah..doakan sis jgk dpt bby girl bln depan

Alhamdulillah.. Tahniah.. Moge mommy & baby sehat walafiat...