hair fall

hi n assalamualaikum.. just want to know, is it normal if our hair are falling after almost 4 month delivering? new mum ?

40 Balas

Waalaikumsalam.Rambut saya terus gugur teruk lepas beranak.Anak dah setahun pun sama jugak😯

5y ago

saya pun sama

Waalaikumussalam.. it's normal.. maybe after 3-4month u will get a new hair.. same like me..

Normal je baby kita no 2 dh masuk 7 months tapi rambut mummy makin kurang sbb gugur 😂

waaa..ramai yg alami mslh yg sama rupanya..risau jugak ni..byk sgt rambut gugur..huhu

Wassalam.. Sma la sy sis.. Bby 4bln++..usai ja rambut kompom byk yg gugur..

My hair falls till I had the thought of making it into a wig 🤣

Sama la stress pun ada hahaha. Sikat sikit jatuhnya banyak aduhh

normal . rambut saya sampai tipis sesangat stress juga tengok 😂

Yup its normal... Sye pun tga mengalami lps lahir yg kedua ni

yes its normal.. dah byk sgt gugur terus potong pendek baru kurang gugur

5y ago

rasa mcm rambut luruh je ni