Berdebar menunggu waktu bersalin, takut..

Hello mumy2 semua🙋 saya dah 35 minggu.. rasa debar nk bersalin.. pengalaman pertama, untk anak pertama.. macam2 dalam kepala mikir... Risau,, takut semua ada... Saya maybe 38 mgu doktor dah suruh bersalin..

5 Balas

sma la sy ank prtma.. sy ad gdm tp msih blh control.bsp pn xprnh tggi..kndungan sy lg dua hri msuk 35w...due 15/2 ni..rsa brdbar bila dh msuk bulan 1 nii..xde pngalaman lg..cuma dlu prnh kegguran msa kndungan 12mggu..

2y ago

hehe.tkt tp dlm masa yg sma xsbr nk jmpa ank..🥰smoga dprmudahkn smua urusan kita brslin nti,moga smuanya brjlan lncr,dua2 slmt🤲

sama dengan sy.. sy dh 35 weeks.. week 38 doktor suruh masuk wad dh.. first baby.. pengalaman pertama.. berdebar rasa .Due sepatutnya 11/2 🥲

2y ago

sy hpt.. on ubat.. alhamdulillah dh selamat bersalin secara normal pada 28 januari lepas.. ☺️

same sy 35w.. berdebor rase 🫣 sy gdm on dc.. so far bsp ok doc kate bole bersalin ikut edd.. kne maintain bsp lps ni..

Sama la saya pon kena besalin awal 38week tak kluar kena induce hmmm doakan saya ye

2y ago

On ubat

sama juga sis due sis bila

2y ago

Eh sama la kita 6/2