normalkah scan kantung 6minggu 6 hari size kantung 0.73cm kata doktor size ini baru 4 minggu ?

hi mumy2 , normalkah bila scan dari perut tak nampak kantung ,tapi bila scan dari bawah baru nampak kantung itu pun size kantung 0.73cm kata doktor size ini lebih kurang 4minggu ,tapi ikt calendar cycle period 6minggu 6 hari ..? tapi stiap bulan memng cycle period saya 40 hari ? ada bumil yang lain perna alami hal yang sama? sebb takut seblum perna keguguran

normalkah scan kantung 6minggu 6 hari size kantung 0.73cm kata doktor size ini baru 4 minggu ?
5 Balas

normal insyallah saya 8 minggu kantung 6 minggu 3 hari cuba repeat scan lagi 2 ke 3 minggu