folic asid

Mumy2 folic asid tu aper..hahahhaaha..baru terbaca ada yg menyesal sebab tak ambil folic acid..maaf la ye..saya baru mengandung..apa patut saya buat tuk biar kandungan sihat selalu ..mumy2 bleh tak bagi tips..Nak tau lebih dalam..?#SemogaDimurahkanRezekiDanSihatSelalu

2 Balas

Asid folic tu nk cegah krcacatan janin kte..Sb tu lau nk mngndung ambik ubt tu utk tumbersaran janin..Nty ade bg mcm2 ubt vitamin dri kk..Xpon skligus dlm satu ubt tu

5y ago

Lne tnya nurse tu Cmn

Misi akan bg di kk sis...nt boleh mkn hari hari

5y ago

Kandungan bru 2 bln xde kne bgi folid acid pn