Tak membuang air besar

Mumy II nk tanya normal ker baby 3 bulan fully bf xberak/buang air besar dh 2 hari? Saya risau lah .. #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

Tak membuang air besar
2 Balas

kalau baby ada kentut2 tapi tak berak normal. kentut tu penting ye. tp check jgk perut baby kembung atau tau. try buat urutan di perut baby. try jgk buat rapat kan lutut baby kat perut ulang beberapa kali 😊

Normal, kalau dia tak berak tapi masih aktif mcm biasa, menyusu mcm biasa. Tak normal kalau dia jadi kurang aktif, menangis je, tak nak menyusu