Diaper

For Mums: What is the best diaper yet affordable compared to other diapers?

40 Replies

uni-love air pro since newborn she's 3 months na so far d sya ngka rashes hinde p bulky no leak kht overnight dry p din...

From new born to 7 months Pampers Tape, then nag switch na kme sa EQ pants.

pampers user since sa unang anak ko. nagpapalit nako kapag 1 year old na sila.

Moose gear and Lampien saves us from diaper rashes. 🥰 Affordable din po.

EQ. jan na kase nahiyang baby ko. tsaka budget friendly din.

EQ Dry and Mamy Poko. Sweet baby ok din po.

unilove air pro at unilove powerdry

Twins lampein or magic dry po.

EQ or huggies po.. 😊

Sweet baby, very affordable.