Ukuran lilitan kepala bayi

Hi mums, ada tak sesiapa berpengalaman ukuran lilitan kepala bayi kecil Tak sesuai degn usianya..Apa yg perlu dibuat?

2 Balas

biasa doktor akan monitor utk 2_3 bulan. kalau saiz tak meningkat baru doktor akan bincangkan. jgn risau puan. semua akan baik2 je. memang ada baby yg utk sebulan saiz lilitan kepala tak berubah. bulan seterusnya meningkat. memang ada mcm ni.

Kene bincang dgn doctor. Ukur lilit kecil sangat ke Puan? If terlalu banyak beza dgn graft doctor selalunya akan bagitau. Seeloknya kene jumpe Doctor. #TAPSupermoms