Cucuk depo

Hello mummy,sy cucuk depo perancang tapi sy mai period dh 10hri.slalunya sy pling lama 7hri sja..sy p cek up bby sy tnya misi.misi kata normal . Sy nk stop drh period ni mcm mna eh?boleh ke p farmasi beli ubat or anything?? Suggest kat sy spa patut sy buat. First cucuk.baby first..bfmmy.

2 Balas

saya pakai depo period more than 14days, just stop few days then coming back. memang bleeding je. if doc kata normal but for me leceh la kan asyik bleeding je. dengan extra sepanjang bleeding sepanjang tu la sakit kepala. saya request ubat stopkan darah je.

1mo ago

mula mula req kk tapi dorang tak bagi suruh tahan habiskan 3 bulan punya depo ni. then saya beli dekat farmasi. sebab tak tahan sangat dengan sakit kepalanya 😅

normal tu sis effect dari perancang.. sy pon pkai perancang jenis hormon..dr kata kalau darah keluar lebih 15 hari baru jmpa dr..nnti dia bagi ubat stop kn darah

1mo ago

Okk baiklh tq share